fredag 31 december 2010

Gott Nytt ...


År!

Idag är det året sista dag! Ett helt år har gått och ett nytt kan börja. Det är härligt att veta att man har ett nytt år framför sig som ska fyllas med vardag och fest, glädje och sorg för det är ju det som är livet!


Jag hoppas ni har haft ett riktigt fint år med många fina minnen att spara och att ni får lika många på det nya året! Jag har fått många fina minnen, både glada och sorgsna, under året (fast mest glada som tur är) och jag ser fram emot ett nytt år att fylla med spännande saker!

Tack alla underbara människor för alla snälla och värmande kommentarer jag har fått om bloggen under året och hoppas ni kommer att besöka mig även nästa år, det är ju så roligt att få besök av er!

Den fina klockan på bilden fick jag också av den snälla tomten. Jag hade önskat mig just den, så det lönar sig att skicka önskelista till tomten!

Hoppas ni nu får en härlig nyårsafton men god mat och dryck, lite raketer och många nyårspussar!

Vi syns nästa år!

Stor Kram!
Susanne

tisdag 28 december 2010

Nu är jag tillbaka...

... på min vanliga blogg!

Då var det vardag igen! Jag hoppas alla har haft en underbar julhelg tillsammans med nära och kära och ätit en massa gott både mat och framförallt godis. Synd bara att den gick så fort!

Jag har jobbat två dagar men nu ska jag vara lite ledig igen, ska bli skönt att bara koppla av, läsa och titta på filmer!

Igår hade jag min familj på middag, min syster åkte tillbaka till Stockholm idag, så för henne var det en hejdåmiddag. Sen skulle dotterns pojkvän presenteras (stackarn) för mormorn, morfarn och mostern. Han klarade det med bravur, verkade inte ett dugg nervös trots den stränga granskningen *fniss*!

Jag dukade med mina nya tallrikar och bestick som jag fick av tomten. Så nu måste jag rensa i skåp och lådor så det ska få plats men det är skönt att sortera bort lite gammalt och in med nytt!

Ha en härlig vecka så hörs vi igen innan nyårsklockorna slår!

Susanne