lördag 31 december 2011

Gott...

... Nytt År!


Årets sista dag! Ett helt år har gått och ett nytt kan börja. Det är med skräckblandad förtjusning man ser fram emot ett nytt år som ska fyllas med vardag och festglädje och sorg för det är ju det som är livet!Jag hoppas ni har haft ett riktigt fint år med många fina minnen att spara och att ni får lika många på det nya året!  Jag gick igenom en del av årets inlägg på bloggen för att se om jag kunde göra någon sammanfattning och det ända som jag ser är att tiden går för fort. Därför blir mitt nyårslöfte att försöka ta mer vara på tiden! 


Ett av mina bästa minnen 2011 är nog mitt nya sommarjobb, att jag fick chansen att ingå  i det härliga hantverkskollektivet som visar upp sina alster i den lilla boden under sommaren. Jag fick möjligheten att visa upp mina saker, vara kreativ och träffa många härliga människor från när och fjärran! 


Tack alla underbara läsare av min blogg, både nya och gamla, för alla snälla och värmande kommentarer jag har fått under året. Jag hoppas ni vill fortsätta läsa mina funderingar, recept, pysselideér och loppisbesök även nästa år, det är så roligt att få besök av er!

Hoppas ni nu får en härlig nyårsafton men god mat och dryck, lite raketer och många nyårspussar!


Kram
Susanne

torsdag 29 december 2011

Jag är...

... tillbaka!

Nu är jag tillbaka i dubbel bemärkelse, både på bloggen och på jobbet. Det ena är mindre kul, jag hade gärna varit ledig lite till!

Jag hoppas ni har haft en härlig jul med mycket mat, dryck, godis och tomtebesök! Själv har det varit full rulle! Julafton firades med släkten, det var som vanligt rolig och mysigt med mycket mat och tomtebesök. På juldagen var det matlagning på schemat, min föräldrar hade julbjudning med middag och jag fixade maten. Annandagen var det rea i lilla staden och det vill man ju inte missa (kom dock hem tomhänt). I tisdags var det dags för ett Malmöbesök med syster och dotter (kom inte hem tomhänt). Det var roligt men väldigt intensivt, så gårdagen fick ägnas åt vila *fniss*.


Jag fick mycket fint av tomten, så även i år har jag tydligen varit snäll! Det kommer nog visas en del här på bloggen efterhand. Jag fick även ett fint paket av personalen på mitt ena jobb som jag inte ville öppna innan julafton. De var väldigt nyfikna på vad de gav mig så jag lovade att visa bild på innehållet. I paketet fanns denna jättesöta Flacon i fattigmanssilver som nu pryder skåpet i min budoir *fniss*. Jag fick också två jättefina änglavingar att sätta på blockljus!

Ha det gott!
Kram
Susanne

torsdag 1 december 2011

Hej mina vänner!


Under december hittar ni mina inlägg på sidan Från Mitt Julkök, där jag har en adventskalenderblogg !


Klicka HÄR så kommer ni dit!


Vi ses där!
Susanne