måndag 31 december 2012

Årets sista...


... dag! 

Ett helt år har gått och ett nytt kan börja. Jag ser fram emot det nya året som ska fyllas med vardag och festglädje och sorg för det är ju det som är livet!

Jag hoppas ni har haft ett riktigt fint år med många fina minnen att spara och att ni får lika många på det nya året!  Jag tänker inte göra någon sammanfattning av året som gått gick, för det var var inte något särskilt bra år. Det bästa och sämsta var att det gick alldeles för fort! Men så är ju livet och nästa år kan bara blir bättre och jag ska försöka ta vara mer på tiden!

Jag vill Tacka alla underbara läsare av min blogg, både nya och gamla, för alla snälla och värmande kommentarer jag har fått under året. Jag hoppas ni vill fortsätta läsa mina funderingar, recept, pysselideér och loppisbesök även nästa år, det är så roligt att få besök av er!


Den fina klockan på bilden tillhör tyvärr inte mig. Den fick dottern av mig i julklapp, men jag får låna den ett tag! Förmodligen kommer jag att sakna den när den flyttar,  så jag får kanske köpa mig en egen! *fniss*

Hoppas ni nu får en härlig nyårsafton men god mat och dryck, lite raketer och många nyårspussar!

Kram
Susanne

lördag 1 december 2012

Hej mina vänner!


Under december hittar ni mina inlägg på sidan Från Mitt Julekök, där jag har en adventskalenderblogg !

Klicka HÄR så kommer ni dit!

Vi ses där!

Susanne