söndag 27 oktober 2013

Det här...


... med tiden!

Jag vet att det inte är bara jag som tycker att tiden bara försvinner! Men jag kan faktiskt inte fatta att det går så fort, vad är det som händer! Nästa vecka går vi in i november och igår var det sjutton grader varmt ute. Jag har fortfarande inte tagit fram vinterjackan!

I fredags hade jag några kollegor från mitt ena jobb (eller är det det andra...) på lite "after work". Vi var nostalgiska och åt fondue med en massa goda tillbehör! Fast någon var inte ens född när det var som mest populärt. Det är det som är så härligt när träffar jobbkollegor utanför jobbet. Det är stor variation på ålder, intressen och var man befinner sig i livet, men ändå har vi så roligt. Det var livliga diskussioner som både ledde till skratt och gråt!


Fast det är svårt att duka när man ska äta fondue, det kräver mycket plats på bordet så det finns inte utrymme för någon större dekoration. Lösningen fick bli en bricka med blandade ljus, murgröneslingor, bär och lite annat smått och gott!

Nästa vecka blir det förhoppningsvis lite lugnare på jobbet eftersom det är höstlov och elever och lärare är lediga. Och jag ska nog också vara ledig någon dag!

Ha en härlig vecka, så hörs vi snart (hoppas jag)!
Kram
Susanne

onsdag 16 oktober 2013

Onsdags...

... mys!

Ja, det är fortfarande lite för långt mellan inläggen, men så kan de bli när inspirationen lyser med sin frånvaro !

Hösten har kommit på allvar, men det gör mig ingenting. Jag gillar ju hösten! Hög klar luft och fantastiska färger, jag har precis kommit in från en liten "friskluft" promenad. En annan sak som är skönt med hösten är att man kan kura ihop sig i soffan, tända ljus och bara vara utan en massa måsten! (Fast jag kanske borde......)


På tal om ljus, jag är så glad för min nya ljuskrona. Jag gillar att den ser ut som om den legat i ladan ett par decennier, lite rostig, sned och vind! Den blev perfekt över mitt matbord, där det har saknats något efter det att jag tog ner kristallkronan. Så den tänder jag på kvällarna, nej inte varje kväll ...

Men till helgen kommer den definitivt tändas, då kommer dotter och svärson hem på besök. De har inte varit hemma sedan augusti, det är jag som varit hos dem. Så jag ser fram emot en helg med bland annat loppisbesök och fika hos mormor och morfar!

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram
Susanne

måndag 7 oktober 2013

Mysiga...

... Måndag!

Idag är det Mysiga Måndag, igen! Fast idag var det en härlig morgon att köra till jobbet. Havet låg spegelblankt och Ryssberget lyste i alla höstfärger med solen som strålkastare!

Förra veckan gick i ett rasande tempo. Jag hade en härlig lördag (5/10)  hos dottern med gardinupphängning, shopping och mys som följdes av en lugn söndag! I torsdags hade vi personalsamkväm på mitt ena jobb med mig som regissör (med allt vad det innebär). Vi hade mordgåta och temat var "Raggarmord". Alla kom i tidsenliga kläder, jag hade fixat mat som passade temat och mordet blev löst. Det var en jätterolig kväll!

I helgen tog jag mamsen på en liten runda i vår lilla stad och som vanligt (eftersom vi har så trevliga butiker) hittade jag en del att piffa hemmet med. Det var inga stora saker, men ofta behövs det inte som mycket för att få en förändring!


Jag köpte bland annat de här fina hjärtana i smide, det ser ut som om de legat ett tag för de har en ruff och rostig patina som jag gillar! Just nu fick de piffa upp skåpet i matrummet!

Ni vet väl att ni även kan följa mig på Instagram, sök efter "franmittkok"! Är nog lite flitigare där än här för tillfället *fniss*!

Ha en bra vecka, så hörs vi!
Kram
Susanne