lördag 18 januari 2014

Vinter...

... vitt!

Jaha, den veckan försvann i ett nafs. Fråga mig inte vad jag har gjort för det kommer jag inte ihåg. *fniss* Jo, en sak kommer jag ihåg; i måndagskväll hade vi "bodenträff"! Vi tanter som är kvar i hantverkskollektivet träffades för att börja planera inför sommaren. Men jag ska erkänna att det känns långt bort, särskilt nu när vi fått vinter också. Men träffen har ändå satt igång lite skapandetankar men än så länge finns de bara i mitt huvud. Hoppas de kan bli verklighet också!


Julen har varit borta länge hos mig men min vita amaryllis som blommade första gången till första advent är på gång igen. Men för att få en vinterkänsla istället, så fick planterade jag om den tillsammans med vita stenar och ljuvliga videgrenar. Det blev den känslan av vårvinter jag var ute efter! Den fina "glaskrukan" med vackert monogram är också ny!

Ha en skön fortsättning på helgen!
kram
Susanne

fredag 10 januari 2014

Ingen vanlig...

 ... dag!

Idag är det ingen vanlig dag, det är dotterns födelsedag! Det är första gången i hennes 24-åriga liv (usch det fick mig att känna mig gammal) som jag inte firar tillsammans med henne den dagen hon fyller år. Inget tisslande på morgonen med paket och frukost på sängen. Men jag hoppas och tror att svärsonen har skött sig idag och tagit över den uppgiften!


Men imorgon ska jag få fira henne istället och det blir första gången i deras egna hem! Så i eftermiddag har jag slagit in presenter som hon inte önskat sig! Det är så roligt att göra personliga paket, fast en av presenterna var svårinslaget så det fick bli en dekorerade påse istället!

Det är skönt att det är helg igen för det har varit en intensiv jobbvecka. Helgerna och ledigheten som varit känns redan långt borta.

Ha en skön helg!
Kram
Susanne

söndag 5 januari 2014

Tillbaka...

... till verkligheten!

Hej mina vänner! Nej, jag har inte blivit kidnappat eller försvunnit, jag har bara tagit lite ledigt!

Jag hoppas ni har haft en skön jul, ett härligt nyår och framförallt en avkopplande ledighet! Själv har jag inte gjort många knop, den mesta tiden har tillbringats i favoritfåtöljen med en bra film eller en god bok och lite onyttigheter! Sen har jag förstås umgåtts med familjen eftersom både dotter och syster har varit hemma. En tur till Malmö har det också blivit, vi (jag och syrran) var ju tvungna att köra ner med dotterns alla julklappar (fniss)! Så allt som stod på "attgöralistan" står tyvärr fortfarande kvar!


Nu har jag slängt ut julen, vilket känns skönt. Även om jag saknar det härliga ljuset som gran, stjärnor och stakar sprider. Men jag fick nya fönsterlampor av tomten så det ska nog kunna ersättas! Lite  nygammalt på köksbordet fick det också bli. En vårlig primula med fint papper istället för kruka, en flaska som ljusstake, en mossig gren och annat smått och gott pryder nu fatet istället!

Nästa vecka är det tillbaka till verkligheten! (kan inte bestämma mig och det är bra eller dåligt)
Ha en trevlig trettondagsafton!
 kram Susanne