lördag 21 juni 2014

Dagen...


... efter!

Jisses, vilken vecka! Den började med en intensiv jobbmåndag med två underbara skolavslutningar i kyrkan på kvällen och därefter trevligt personalsamkväm. Upp igen på tisdagsmorgon för att hämta tårtor till nästa personaltrevlighet: den traditionella tårtfikan innan skolavslutning nummer tre. Även denna var jättetrevlig och firades utomhus, för denna gång hade vi vädergudarna på vår sida. Onsdag var en lång arbetsdag och i torsdags var jag lite ledig, men då stod det handling och städning på schemat. Och igår var det midsommarafton. Puh!Jag hoppas ni hade en midsommarafton som ni vill ha den! Själv stod jag i Boden ett par timmar och kvällen firades med god mat och dryck tillsammans med mina hjärtan!

Så idag är man lite trött men snart ska jag köra ner till Hällevik igen för att stå för försäljningen i Boden! Ni är hjärtligt välkomna, idag är det öppet mellan 11.00-16.00!

Ha en fortsatt härlig midsommarhelg!

Kram

Susanne

lördag 14 juni 2014

Sommar...


... piffat lite!

Idag är jag faktiskt lite trött. Det har varit en väldigt intensiv vecka med långa arbetsdagar, som alltid veckan innan skolan slutar! Sen sommarflyttade dottern hem i veckan, och då har vi så trevligt på kvällarna att det är svårt att komma i säng! (och så är det ju fotbollen förstås)


Förra helgen städade jag och sommarpiffade lite i mitt vardagsrum. Det blev nya rutiga kuddar och en ny ljusbricka på bordet. Brickan, lyktorna och den fina glaskupan med fat hittade jag i en lokal butik till ett väldigt bra pris. Brickan var egentligen svart men med lite vit kalkfärg (min nya favorit) så blev den lite mer somrig och den fick det där lite slitna utseendet som jag gillar. Jag blev väldigt nöjd! Det behövs inte så mycket för att förändra ett helt rum.

Denna helgen ska jag inte stå för försäljningen i Boden (fast jag borde nog ägna mig åt lite tillverkning) så därför ska jag umgås med dottern hela dagen. Vi börjar väl som vanligt med en loppisrunda, det var ett tag sedan, för att sen blir det en runda på stan! Fast idag blir det ingen fika hos morföräldrarna, för där var vi igår och firade lilla mamsen. Vem vet, vi kanske tar fikat någon annanstans....

Även om jag inte står i Boden (fniss) så kan jag rekommendera ett besök, varför inte passa på att handla lite avslutningspresenter!

Ha en riktig avkopplande helg!
Kram
Susanne


lördag 7 juni 2014

Vacker...


... tid!

Det var länge sedan jag var här på bloggen! Det är inte så att jag inte har velat utan tiden och orken har inte räckt till men det är säkert så för er också! Det har varit intensiva veckor med mycket på jobbet, prytteltillverkning och en trädgård som ska skötas!

Förra helgen öppnade vi Boden för sommaren, till en början har vi bara öppet på helgerna. Det är väldigt intensiva dagar innan och man tänker varför... men när man väl slår upp den blå dörren och sakerna är på plats och kunderna börja droppa in, då är det bara kul! Man träffar så härliga människor från hela landet och en hel del från andra länder också och de trogna lokalborna som alltid kommer de första dagarna. Att de sen gillar ens saker är bara en bonus!


Visst är det så vackert ute just nu att det nästan gör ont? Mina rosor blommar för fullt och doftar fantastiskt, de är helt magiska och det bästa är att de blommar hela sommaren. Så av dem får jag njuta av länge! När man går ut på kvällen och man känner även doften av kaprifolen, ja då blir man nästan lite berusad! *fniss*

Idag ska jag dock hålla mig inomhus till att börja med, det står nämligen städning på schemat. Jag ligger lite efter med det och sedan var jag på det stora möbelvaruhuset i veckan och handlade lite nytt. Så jag ser fram emot lite städning och sommarpiffning!

I veckan "flyttar" dottern hem över sommaren, hon ska sommarjobba som redaktör på vår lokaltidningen (det har hon gjort i fem år, tror jag). Det ska bli så roligt att få lite tid att umgås! Och vi går in i sista intensiva skolveckan (ja, i min stad går barnen till den 17 juni). Det kommer att bli en stressig vecka som alltid innan skolan slutar (för er som inte vet jobbar jag som skoladministratör på tre enheter), det är mycket som ska ordnas, men det är roligt också! Så det blir nog inte så många blogginlägg.... fast man vet aldrig!

Ha en riktigt skön pingst och njut av det vackra!
Kram
Susanne