fredag 17 oktober 2014

Present...


.... tips!


Oj, detta ät tydligen första inlägget i oktober och mer än halva månaden har gått! Men så kan det bli ibland ... Det har varit lite annat, både tråkigheter och roligheter, som tagit min tid! 

Förra veckan åkte jag och dottern en tur till vår vackra Huvudstad för att besöka min kära syster, shoppa, äta gott och umgås! Vi hade fyra helt underbara dagar med allt från Jonas Gardell på Maximteatern till Game of Thrones utställning på Livrustkammaren! Och däremellan mycket trevlig shopping, fika och god mat! 

Helgen dessförinnan var jag i Malmö för att fira "svärsonen" som fyllde ett kvarts sekel! Han är väldigt matintresserad så jag hittade en bra present, en härlig gjutjärnsgryta med härlig mörkröd emaljerad utsida. Och istället för en blomma blev det en låda med godsaker i grytans tecken!


Den fina trälådan hittade jag i den gula affären (Netto) och i den satte jag lite färska kryddor, timjan och rosmarin (bra grytkryddor) tre flaskor fond och en fin handduk! Jag ville ha några skyltar till krukorna och efter lite tankeverksamhet och letande bland det som fanns tillgängligt blev det svarta etiketter med stickersbokstäver, lite tråd som formades till hållare och en tvättklämma. Jag tycker de blev jättefina och svärsonen var väldig nöjd med allt! Lite recept fick han också förstås! 

Så detta blir första helgen på fyra veckor som jag är hemma både lördag och söndag. Så det blir väl till att ta hand om hemmet, bland annat ska jag plocka in från verandan. Tror aldrig jag har plockat in det så här sent...

Ha en härlig helg!
Kram
Susanne