tisdag 10 februari 2015

Det finns...


... hopp!

Hej alla fina! Jag har varit lite frånvarande på bloggen ett tag, men lusten i allt har varit borta och kroppen har inte varit den jag önskat den sista tiden! Men nu hoppas jag att jag hittat glädjen och lusten igen eller är på god väg i alla fall! Nog om det, eftersom detta är en positiv blogg….


Ett gott tecken är att jag har lite sug efter nya inredningsdetaljer och vill göra förändringar i hemmet! På min spontana lilla utflykt förra veckan hittade jag den här fina ”glaslådan”  som var som gjord för mitt lilla bord. Och massor med vackra fjädrar, ja jag älskar fjädrar även när det inte är påsk! De hamnade i lådan, och förmodligen kommer det att läggas dit fler saker efterhand! En liten sak som gör stor förändring ….

I helgen hade jag dottern och svärsonen på "himma", det är alltid lika roligt! Det blev en runda på loppis, där dottern fyndade (visar sen), en runda på stan där svärsonen fyndade (kläder) och goéfika hos mormor och morfar (hemgjorda semlor).Bjudna på kalas på lördagskvällen med god mat och trevligt sällskap. Och helgen avslutades med en härlig söndagsmiddag med inbjuden kompis till dottern! Så där fick man lite extra energi ...


Ha en riktigt bra vecka, så hörs vi snart! (jag lovar)
Kram
Susanne