lördag 31 oktober 2015

Från...


... mitt kök!

Jaa, nu blir det ett inlägg i oktober också. Tyvärr duggar det fortfarande inte tätt mellan inläggen  men det är som livet, det går upp och ner!

Tiden går ju så fort och oktober är inget undantag, men det fina vädret har väl också bidragit till att månaden gått så fort. Tänk att det är november imorgon och rosor och pelargoner blommar för fullt!

Jag har hunnit med ett besök hos systra min i huvudstaden! Hon skulle operera in nya korsband i knät  (tänk vad de kan) och behövde ett "hembiträde" *fniss* några dagar. Så då kommer jag farande. Jag fick lite ledigt ibland *fniss*så det blev några vändor till stan för att bara strosa och lite shopping!Jag gillar ju att ändra om hemma, inte så att jag möblerar om hela tiden, för det går inte i mitt lilla hus. Men de små ändringarna som gör stor skillnad. Som att byta gardiner, och då blir det mest i köket jag gör detta. Nu är mina höst och vintergardiner uppe (sedan september), jag älskar dessa och dess underbara mönster! I fönstret har jag vågat mig på att sätta ett myrtenträd, jag älskar dessa men har dålig erfarenhet av dem, men än så länge lever och frodas det. Jag har nog kommit på knepet hur det ska skötas! I fönstret har jag även satt en av mina kupor med lite betongägg i. Lyktan har hängt med ett par år nu, den byter jag inte ut men jag byter innehållet. Jag har satt i en lampa (sån som är till adventsstjärnor) i den så den lyser upp mer än ett ljus hade gjort. Så det är mer som en fönsterlampa....


Idag är det Alla Helgons dag och Halloween, Så jag tänder ett ljus och tänker lite extra på mina kära som inte finns hos oss längre! Men klä ut mig ska jag inte....

Nu går vi in i november och uppladdningen inför advent börjar! Ni vet väl att ni kan följa mig på Instagram där är jag mycket flitigare med uppdateringarna än är här.... även där heter jag "franmittkok".

Vi ses mina vänner!
Kram
Susanne