lördag 1 augusti 2015

Plötsligt...


... händer det!

Här kommer ett inlägg från en usel bloggerska! Min tanke var att det skulle bli lite tätare mellan inläggen i sommar men så blev det inte....

Tiden går tyvärr lika fort när man i ledig och nästa vecka smygstartar jag allvaret med att börja jobba ett par dagar! Fråga mig inte vad jag har gjort på min ledighet för det vet jag inte. Jo, jag har varit i Boden en del och träffat massor av härliga människor. Som den underbara lilla tjejen i 11-års-åldern från England som "bara loved vår lilla shop och ville köpa allt"! En del tillverkning har också stått på programmet.


Det har varit mycket klagomål på vädret denna sommar. Jag hänger inte upp mig på det eftersom jag inte kan påverka det. Det är bara att göra det bästa av det som är, fast visst blir jag lite gladare när solen skiner. Det enda som jag tycker varit lite tråkigt är att jag inte har kunnat sitta på verandan och njuta på kvällarna, nu när jag har pimpat den med lite nytt!


Men jag får njuta av mina fina vimplar som lyser så fint på kvällen inifrån istället. Jag har nämligen satt vimplarna på en slinga med solcellslampor så det ser väldigt mysigt ut när mörkret faller och den lyser så fint. Jag har även skaffat mig en "ljuskrona". Den är inte färdig ännu för det är ett sådant projekt som ska ta tid. det enda som kommit dit är ljuslyktorna, tanken är att den ska fyllas på med fina saker efterhand!

Idag vet jag iallafall vad jag ska göra, för idag är det min tur att stå för försäljningen i Boden. Så har ni inget för er, ta gärna en tur till Hällevik och hälsa på mig! OBS! inget köptvång *fniss* Mer info hittar ni här!

Ha en härlig helg!
Kram
Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar