fredag 8 mars 2013

Bort...


...blåst!

Idag är verkligen den härliga vårvärmen som bortblåst. I onsdags var det tolv grader varmt och strålande sol, idag är det två grader och en iskall snållblåst som gör att det känns som många minus!

Och veckan har gått fortare än vanligt, vips så var det härlig fredag igen! Igår hade vi lite personaltrevligheter på mitt ena jobb. Det var jättetrevligt, men det gör mig lite trött idag även om det inte blev sent!


Kanske ni ska ha lite egna trevligheter i helgen, så därför delar jag med mig ett recept på ett väldigt gott drinktilltugg! En Mostadidos med brieost, blåbärssylt och valnötter! Med sådana goda ingredienser så måste det ju bli gott, eller hur?

Så här gör ni dem till 10 personer; En halv baguette som skärs i tunna skivor, dessa läggs på en plåt och penslas med olivolja. Ställ in plåten i ugnen på 200 grader i cirka fem minuter. Ta ut plåten och lägg på brieost som är skuren i tunna skivor och ställ tillbaka i ugnen i ca en till två minuter. Ta ut plåten och lägg på en sked blåbärssylt och en valnöt på varje bit. Lätt som en plätt och supergott!

Ha en härlig helg!
Kram
Susanne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar