söndag 27 november 2011

Vi tänder ett...


... ljus i advent!

Har ni adventsstökat färdigt? Det har nästan jag, det är lite på ovanvåningen kvar och så trappan på framsidan. Men det är nog tur att jag inte har fixat tallriset och lamporna till krukorna framför trappan och kransen till dörren för det hade nog farit iväg med Berit (den väntade stormen), som redan börjat oroa!

Ja, det är ju inte någon direkt adventsstämning ute, blåst och regn. I fredags besökte jag den lokala Julmarknaden anno 1840, som är i våra fina gamla Slottslängor, för att få lite stämning. Det var jättemysigt med alla granar, girlanger och lampor och det var mycket fint att titta på (fast det var inget nytt)! Har ni inte varit där så är det värt ett besök, det är öppet idag också.
Nu har jag gjort allt för att få lite julkänsla inne i alla fall!


Det har varit lite snålt med inlägget under november (av olika anledningar) men nu ska det bli ändring på det. Eftersom jag fick så fin respons förra året på min adventskalenderblogg kommer jag göra likadant i år!
För nytillkomna läsare så betyder det att under december har jag en adventskalenderblogg med en ny ”lucka” varje dag fram till jul! Där kommer jag att dela med mig av lite allt möjligt: lite pysseltips, paketinslagning, godisrecept, andra recept, gåbortspresenter, dekorationer, annat smått och gott eller bara en trevlig bild. Jag hoppas något ska inspirera er eller bara få er på lite gott julhumör!

Ha en riktigt skön första advent.
Vi ses på torsdag då det dags för lucka nummer 1!
Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar