onsdag 29 juni 2011

Väldoft och pizza!


Jaaa, imorgon börjar jag min semester! Det ska bli jätteskönt, visserligen ska jag gå in och jobba en dag i veckan men det är självvalt och det gör mig ingenting! Jag ska inte göra något särskilt på min ledighet utan ta dagen som den kommer. Förutom de dagar jag ska stå i Boden såklart. Sen måste det väl bli lite tillverkning också, men det är ju avkoppling för mig!



Just nu blommar alla mina rosor och fyller trädgården med en nästan bedövande doft, fast det är ljuvligt att sitta i skuggan under plommonträdet där honungrosen klänger sig runt och bara lukta (som Ferdinand).





Den lilla vita rosen är nysatt för i år, den fick jag i present och den är planterad i en urna! Roshäcken har ni säkert sett förrut, men den är ljuvlig med sina stora gammeldags rosor och fantastiska doft!



På tal om doft; har ni problem med att hitta på något till middagen kan jag rekommendera denna hemgjorda pizza med svamp, vitlök, rosmarin och kryddig korv. Jag har gjort den ett par gånger nu och den blir bara bättre för varje gång, denna gången blev den perfekt för jag hittade färsk salsiccakorv som det ska vara (men det fungerar med vanlig också)! Jag tycker den är jättegod och jag tycker inte ens om korv *fniss*! Receptet hittar ni här!

Ha en fortsatt bra vecka!
Susanne

1 kommentar:

  1. Hej Susanne,
    här hade du massor med härliga
    recept, oj, här kollar jag fler gånger!!!
    /Annika
    http://agnesstig.blogspot.com/

    SvaraRadera