lördag 1 maj 2010

Tänkte bara...

... visa resultatet!

Idag är inte hjärnan på topp när det gäller bloggandet. Inte för att jag var ute länge eller intog starkare drycker igår.

I vår lilla stad skulle de införa en ny tradition när det gällde valborgsmässofirande. Det skulle först vara skönsång och tal från en liten scen/vagn följt av en brasa på en flotte i vattnet. Allt detta skulle ske i hamnen, vilket för övrigt är ett mycket fint område. Men nu var det ett stort problem, nämligen att det var mörkt och ingen vidare belysning.

Man såg varken kören eller vilka som var där, så var det några som jag kände och inte hälsade på så får ni ursäkta! Och vilken brasa sen, över på tre minuter och med ett stort rökmoln, som kunde stoppat vilket flyg som helst. Fiasko!!

Nu till rubriken. Visar bilder på den omtalade kappan som min kära mor har sytt till Dottern. Tyget är ett linne/viskose i gråblått. Vi tycker den är väldigt snygg, och hon har redan fått många kommentarer. Som ni ser vill dottern inte vara med på bild, därav de huvudlösa bilderna, vilka heller inte gör kappan rättvisa. Visar nog lite bättre bilder längre fram, när dottern är på humör för fotografering.

Ha en fortsatt härlig helg!

Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar